Hungarian (formal)Japanese(JP)
Bejelentkezés
Szavazás
Honnan hallottál rólunk?
 

Beszámoló a 3. Japán Nyelvi Táborról

2011 július 4-től 8-ig tartott az idei Japán Nyelvi Tábor. Idén is a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán került megrendezésre, 25 diák részvételével. Tavaly érkeztek résztvevők Horvátországból és Olaszországból is, idén a Kaszpi-tenger partján fekvő Kalmük Köztársaságból érkezett 5 diák és tanár.

Bővebben...

 

Japán Nyelvi Tábor

Idén harmadszorra kerül megrendezésre a Magyarországi Japánnyelv-Oktatók Társasága (MJOT) szervezésében a JAPÁN NYELVI TÁBOR! Részletekért olvass tovább vagy kattints ide és ide!

 

Bővebben...

 

ブックフェスタ - Kedvezményes Könyvvásár

A Budapesti Japán Iskola a március 11-i katasztrófa károsultjainak megsegítésére kedvezményes könyvvásárt tart május 22-én, vasárnap.

ブックフェスタ

 

Bővebben...

 

24. Japánnyelv-oktatási Szeminárium

Május 28-án kerül megrendezésre a Japán-Magyar Együttműködési Fórumnak köszönhetően a 24. Japánnyelv-oktatási Szeminárium, melynek témája a weboldalakat felhasználó japán nyelvtanulás. A jelentkezés határideje május 20-a.

 

Bővebben...

 

Japán Alapítvány Bértámogatási Program

A Japán Alapítvány Japánnyelv-oktatók Bértámogatási Programjának jelentkezési határideje 2011. május 10-e!

Bővebb információ: itt

 

 

22. MJOT Hírlevél

Ide kattintva elolvasható a 22. MJOT Hírlevél.

 

A Chúta-szótár

A tavalyi pénzügyi év egyik MJOT-os programja a Chúta online szótár (régi) 4 és 3 kjús szavainak magyarra fordítása volt.  Örömmel jelentjük, hogy ez elkészült, így ajánljuk minden nyelvtanár és nyelvtanuló figyelmébe! Nagyjából 1700 szó lett lefordítva, így főleg kezdő nyelvtanulóknak ajánljuk a programot. Amiért jobb, mint a legtöbb online szótárprogram: a szavak minden egyes jelentését példamondat követi, így kontextusban is láthatjuk az adott szót. Emellett még ezeknek a kezdő szintű szavaknak is általában hat-hét jelentését mutatja be, amik közül néhány már a felsőfokba tartozik.

 

Bővebben...

 
Ki olvas minket?
Oldalainkat 26 vendég böngészi
Képek a galériából
Linkek