Hungarian (formal)Japanese(JP)
Bejelentkezés
Szavazás
Honnan hallottál rólunk?
 

24. MJOT Hírlevél

Ide kattintva elolvasható a 24. MJOT Hírlevél.

 

MJOT a Nyelvparádén

Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a Nyelvparádé. Péntektől vasárnapig lehet ellátogatni a Millenárisra, ahol különböző nyelviskolák mutatkoznak be. Az eseményen idén is résztvesz a MJOT. Ha többet szeretne megtudni rólunk, tevékenységünkről és kiadványainkról, feltétlenül látogasson el hozzánk!

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Időpont: 2011. szeptember 2-4. 10:00- 18:00

Helyszín: Millenáris Park B csarnok

 

23. MJOT Hírlevél

Ide kattintva elolvasható a 23. MJOT Hírlevél.

 

Beszámoló a 3. Japán Nyelvi Táborról

2011 július 4-től 8-ig tartott az idei Japán Nyelvi Tábor. Idén is a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán került megrendezésre, 25 diák részvételével. Tavaly érkeztek résztvevők Horvátországból és Olaszországból is, idén a Kaszpi-tenger partján fekvő Kalmük Köztársaságból érkezett 5 diák és tanár.

Bővebben...

 

Japán Nyelvi Tábor

Idén harmadszorra kerül megrendezésre a Magyarországi Japánnyelv-Oktatók Társasága (MJOT) szervezésében a JAPÁN NYELVI TÁBOR! Részletekért olvass tovább vagy kattints ide és ide!

 

Bővebben...

 

ブックフェスタ - Kedvezményes Könyvvásár

A Budapesti Japán Iskola a március 11-i katasztrófa károsultjainak megsegítésére kedvezményes könyvvásárt tart május 22-én, vasárnap.

ブックフェスタ

 

Bővebben...

 

24. Japánnyelv-oktatási Szeminárium

Május 28-án kerül megrendezésre a Japán-Magyar Együttműködési Fórumnak köszönhetően a 24. Japánnyelv-oktatási Szeminárium, melynek témája a weboldalakat felhasználó japán nyelvtanulás. A jelentkezés határideje május 20-a.

 

Bővebben...

 
Ki olvas minket?
Oldalainkat 20 vendég böngészi
Képek a galériából
Linkek